Design.

Thing form thing fifth. Morning you two after green, day dominion Them creature years lights was rule seed, together itself.

BOSK ruimte voor lopen

In opdracht van Kenniscentrum Shared Space en Wandelnet | Voetlicht is deze video gemaakt om te laten zien wat voor impact vergroening heeft op het gebruik van de openbare ruimte.

Afgelopen zomer is er 100 dagen lang een wandelend bos door de binnenstad getrokken onder de naam BOSK (Arcadia). Het doel van dit bijzondere project was om aandacht te vestigen op de noodzaak om anders te kijken naar de relatie tussen de mens en natuur.

De discussie is hiermee op gang gebracht over de inrichting van de openbare ruimte. Wellicht kunnen we deze ruimte inrichten met meer ruimte voor recreatie, plezier, ontspanning, verbinding en lopen etc…?

Als je het interessant vindt bekijk dan ook de uitgebreidere versie van de video: https://lnkd.in/eRwirSbp

UI/UX Design.

Kind land, given spirit one heaven male night morning. Bearing. There darkness spirit land whales. Waters fly to replenish wherein there had for called she’d there hath life midst deep. Abundantly life.

Male blessed you’re beginning kind land, very blessed may stars created appear blessed male.

Web & App Design.

Kind land, given spirit one heaven male night morning. Bearing. There darkness spirit land whales. Waters fly to replenish wherein there had for called she’d there hath life midst deep. Abundantly life.

Male blessed you’re beginning kind land, very blessed may stars created appear blessed male.

Eva heeft ons zeer goed geholpen. Wat opviel is dat ze echt met ons meedacht: waar mogelijk gaf ze advies en zocht ze naar extra manieren om de video zo goed mogelijk te maken.

Wimme Klaver- Universiteit Utrecht

Wij zijn blij met het resultaat en weten zeker dat onze video bijdraagt aan de totaalbeleving van onze villa portfolio!

Kim Alderden - Piet Boon Bonaire

Eva werkt snel, ze denkt kritisch mee, ze is flexibel en ze zorgt voor een fantastisch resultaat.

Michael Pilarczyk

Werkwijze animatievideo

Goed. Je wilt een animatievideo laten maken, hoe gaat dat dan in zijn werk?

01.

Idee.

Bij het bespreken van het idee komen een aantal dingen aan bod: Wat is de boodschap van de animatie, welk doel heeft de animatie en voor welke doelgroep is de animatie bedoeld?

02.

concept.

Op basis van alle verzamelde informatie wordt er een concept gemaakt. In het concept wordt duidelijk wat er allemaal aan bod komt in de video en op welke manier. Stijl, sfeer, lengte van de video worden hierin meegenomen.

03.

voiceovertekst / script.

In overleg stellen we een voiceovertekst op. Dit is als het ware de rode draad van de video en is dus erg belangrijk. Aan de hand van deze voiceovertekst wordt uitgeschreven wat er in beeld te zien zal zijn (script).

04.

animatiestijl op maat.

Het concept staat en we hebben besproken welke kan we op willen qua stijl. Hiervoor wordt een stijlsample gemaakt. In deze stijl sample is een deel van de graphics uitgetekend. Zo kun je zien of de illustraties en de stijl ook daadwerkelijk zo zijn zoals je in gedachten had.

Bij Kreft krijg je altijd een custom animatievideo. De illustraties worden dus niet ingekocht, maar op maat gemaakt.

05.

stem en muziek

Een voiceoverstem kan erg bepalend zijn voor een video en het is dus belangrijk dat deze past bij jouw product of dienst. Ik zal daarom een selectie maken van geschikte stemmen, maar de uiteindelijke stem bepaal je zelf. Zo weet je zeker dat de stem past bij jouw bedrijf.

Daarnaast zoeken we mooi bijpassende (achtergrond) muziek. In de meeste gevallen kiezen we voor een librarymuziek. Dit betekent dat het gaat om onbekende muziek waarvan de rechten afgekocht worden.

06.

Productieproces.

Zijn we het helemaal eens over hoe de animatie er uit komt te zien? Dan begint het productieproces. Kreft werkt de illustraties uit en deze worden vervolgens geanimeerd.

De timing van de voiceover en de animaties sluiten naadloos aan en samen met de muziek en sound effects ontstaat een goedlopend geheel met een duidelijk verhaal.

07.

Feedbackronde

De eerste versie van de animatievideo is klaar. Nu is er ruimte om de animatie rustig te bekijken. Neem alles goed in u op en noteer de aanpassingen die u graag wilt doorvoeren.

Laat deze versie van de animatievideo eventueel vast aan een aantal andere mensen zien, zodat ook zij hun mening kunnen geven. Bepaal welke feedback er doorgevoerd moet worden.

08.

Klaar!

Gewenste aanpassingen worden besproken en (indien mogelijk) doorgevoerd. Hierna wordt de animatie video afgerond.

Je krijgt de animatievideo toegestuurd in een bestand, welke je gemakkelijk online kunt plaatsen. Heb je hier hulp bij nodig? Geen probleem, ik help je graag met het uploaden van de video op de gewenste plek.

© All rights reserved. Powered by VLThemes.