over kreft.

Sterke video's op maat.

KREFT video & animatie maakt video’s en animatie’s op maat. Bijvoorbeeld een promotievideo, bedrijfsfilm, explanimation (uitleg animatie) of instructievideo.

Video leent zich erg goed voor het laten zien van ‘echte’ mensen en bedrijven. Met animatie kun je juist erg goed iets uit leggen of laten zien, dat (nog) niet tastbaar is.

het gezicht achter kreft.

Mijn naam is Eva Kramer-Tijsma.

Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Leeuwarden. Sinds begin 2022 werk ik vanuit een fijn kantoorpand in het centrum van Leeuwarden, namelijk bij Levelup.

Wil je graag een keer kennismaken of meer informatie? Neem snel contact op en ik verwelkom je graag bij ons op kantoor! Of ik kom natuurlijk gewoon bij jou 🙂

Sinds 2010 ben ik fulltime bezig met video. Door mijn ervaring bij zowel andere bedrijven, als als ondernemer, heb ik alle vaardigheden in huis om jou te helpen met de ideale video.

In eerste instantie ben ik ‘gestart’ met enkel camerawerk en video, maar na een aantal jaar ontstond een interesse en passie voor animatie (video’s). Door deze twee werkgebieden af te wisselen blijft mijn werk enorm variërend en kan ik ook altijd een passende oplossing bieden aan klanten.

Kreft.

In de naam KREFT zitten meerdere betekenissen. Krêft (met een dakje) betekent in het Fries ‘kracht‘ en laat zien hoe krachtig video is. De Friese inslag vind ik erg leuk omdat ik mijn hele leven al in Friesland woon en zelf ook Fries ben opgevoed.

Daarnaast betekend ‘craft‘ (uitgesproken als kreft), vrij vertaald vanuit het Engels, ‘handwerk en al mijn video’s zijn natuurlijk helemaal handgemaakt!

Klanten over Kreft.

Kim Alderden
Piet Boon Bonaire

"Een complete online beleving kan vandaag de dag niet zonder goed beeld. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan… totdat Eva op ons pad kwam.

Al snel waren we het eens over onze samenwerkingsvorm en kon Eva aan de slag. Na een briefing en voorbeelden van passend beeld begreep Eva al snel ons DNA.

Het editen is een creatief proces waar je op elk geluid en beeld kan inzoomen, toch zijn we hier door een doortastende aanpak van Eva snel en goed uitgekomen.

Wij zijn blij met het resultaat en weten zeker dat onze video bijdraagt aan de totaalbeleving van onze villa portfolio!"

Wimme Klaver
Universiteit Utrecht

"Eva heeft ons zeer goed geholpen. Ze is vriendelijk, werkt snel en levert kwaliteit.

Wat opviel is dat ze echt met ons meedacht: waar mogelijk gaf ze advies en zocht ze naar extra manieren om de video zo goed mogelijk te maken.

Daarnaast is ze ergflexibel: ze denkt volledig vanuit het belang van de klant. Wij zijn helemaal tevreden!

De video is terug te vinden via de website van Universiteit Utrecht.“

Michael
Pilarczyk

“Ik was op zoek naar een creatieve editor om een moodfilm te maken ter promotie van mijn masterclass en mijn seminars.

Uit meer dan 100 reacties heb ik Eva geselecteerd omdat zij direct, op eigen initiatief, een eerste montageconcept leverde.

Daarna hebben we enkele malen contact gehad over de gedetailleerde invulling en kort daarna was er een indrukwekkend filmpje, dat inmiddels tienduizenden keren is bekeken.

Eva werkt snel, ze denkt kritisch mee, ze is flexibel en ze zorgt voor een fantastisch resultaat."

Margriet Gerritsma
Smartwurk

“Eva heeft voor het online platform Smartwurk een prachtige animatie-video gemaakt.

Eva is niet alleen heel sterk in het maken van onderscheidende animaties en video’s maar ook zeer professioneel in de omgang met haar klanten. Ze komt haar afspraken altijd na, denkt goed mee in oplossingen en is zeer service-gericht.

Voor het maken van nieuwe video’s of animaties zullen wij zeker weer een beroep doen op Eva.”

Christien Lycklama à Nijeholt
Hoekstra B.V. Sneek

"Eva maakt al een aantal jaren al onze bedrijfsvideo's en met reden: Eva is een echte doorpakker, ze is flexibel, komt snel tot de kern en maakt mooie beelden.

Natuurlijk is niet alleen het camerawerk belangrijk maar moeten de promofilms en jaaroverzichten ook snel en pakkend zijn. Ik vind het onvoorstelbaar knap hoe ze van soms stevige kost toch een goede informatieve bedrijfsvideo weet te maken.

We hopen dan ook van harte dat Eva niet wordt ontdekt door al te veel grote opdrachtgevers zodat wij nog regelmatig van haar diensten gebruik kunnen maken : )"

Djorike Palma
VeiligheidNL

"Ik ken Eva nu zo’n 10 jaar en het is altijd weer fijn om met haar te werken!

Ze communiceert helder, denkt mee, is punctueel en weet mensen die ze in beeld brengt op hun gemak te stellen."

Djorike Palma - Consultant verkeersveiligheid VeiligheidNL

© All rights reserved. Powered by VLThemes.