Bedrijfsvideo Hoekstra

Al jaren mogen we mooie video’s maken voor Transportbedrijf Hoekstra B.V in Sneek. Het is een hecht familiebedrijf met een nuchtere kijk op transport. Eén van de video’s die ik in 2020 voor hun heb mogen maken is een bedrijfsfilm, waarin te zien is waar Hoekstra voor staat en hoe zij te werk gaan. De film is gemaakt in samenwerking met strategisch bureau Mount.

Voor het maken van de video ging ik een dag op pad door Nederland met een Hoekstra Chauffeur. De vriendelijkheid van de chauffeurs is iets wat hoog in het vaandel staat bij Hoekstra en daar was ik zelf ook getuige van. Na een enorm leuke en gezellige dag ben ik aan de slag gegaan met een bulk aan materiaal. In de video wilden we laten zien dat Hoekstra gespecialiseerd is in het transport van kwetsbare goederen en moesten ‘de Minsken (mensen) van Hoekstra’ centraal staan. De video wordt ondersteund door een nuchtere vrouwelijke voiceover, wat goed past bij het bedrijf. Leuk weetje: De expertise van de familie Hoekstra is breed, de stem is namelijk ook ‘een Hoekstra’.

Bekijk het resultaat hieronder:

 

Animatievideo MijnHoekstra

Hoekstra heeft tevens voor hun klanten een systeem ontwikkeld. ‘Mijn Hoekstra’. De werking van dit systeem wilden ze graag uitgelegd hebben in een animatievideo. In onderstaande video neemt de Hoekstra dame je mee ‘door’ het systeem. Deze en bovenstaande video zijn ontwikkeld in samenwerking met strategisch bureau Mount.

© All rights reserved. Powered by VLThemes.